fbpx
Close

Mogo laiendas Mintoses oma ampluaad ning pakub investeerimisvõimalust ka Armeeniasse

Avatar

Foto: Mogo

Taas on põhjust rääkida Mandri-Euroopa suurimast ühisrahastusportaalist Mintos, kus üks suurimaid laenupakkujaid Mogo on laiendanud investoritele pakutavat, kui saadaval on nüüdsest ka Armeenia autoleanud.

Mogo asutati Lätis 2012. aastal ning Mintosega liitus ettevõte kolm aastat hiljem, pakkudes esialgu üksnes Läti autolaene. Praeguseks on jõudsalt oma pakkumist laiendatud, kui Mintose investoritele on saadaval üheksa riigi laenud – Bulgaaria, Eesti, Gruusia, Läti, Leedu, Poola, Rumeenia, Moldova ja Armeenia.

Mogo Armeenia äri pandi püsti 2017. aastal ning selle ajaga on kasvatatud oma liisinguportfelli 9,1 miljoni euro peale. 2018. aasta detsembri seisuga oli Mogol Armeenias juba üle 4500 aktiivse kliendi.

Keskmine laenupikkus Mogo Armeenia laenudel on 2600 eurot ning tagasimakseperiood 45 kuud. Investoritele pakutakse laene intressiga kuni 12%.

Kogu Mogo grupi laenuportfelli mahuks on rohkem kui 140 miljonit eurot ning 2017. aasta detsembrist kuni 2018. aasta septembrini suudeti oma kliendibaasi kasvatada koguni 47,7%.


Kui soovid Mintoses investeerimisega alustada, siis tee palun konto läbi Rahajutud.ee lingi. Sellega teenid endale 1% suurust boonust ja toetad meie portaali tegevust. Täpsemalt loe SIIT.

scroll to top