fbpx
Close

Rahakratt | 8 aastat ja 7 kuud. Pilguheit (palga)töötu varasalve: minust pidi tegelt hoopis vannide müügimees saama

Avatar

Foto: Rahakratt

Tsiteerides üht minu suurt eeskuju (enamus mu eeskujudest kas istuvad kinni või on mentaalselt ebastabiilsed) Forrest Gumpi: “…life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get“. Ma olen täiega nõus sellega ja ikka väga mitmeid kordi iseendale sama asja meenutanud.

Kerime tänasest mingi 15 aastat tagasi ja te oleksite võinud mind näha Mustamäe teel Balteco vannide salongi ees parklas autos (manuaalkastiga Hondas) nutmas.

Kas ainult mina olen selline või te mõtlete ka vahel nii, et kui te näiteks sõidate täna mõnest oma vanast töökohast mööda ja kui teile oleks keegi kunagi seal töötades öelnud, et ükspäev sõidad sa siit mööda ja sul on x, x ja x elus olemas? Kas sa oleksid teda uskunud? Mu meelest on see üks veidramaid mindf’kke, mida iseendale teha ja ma teen jumala tihti endale nii.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top