fbpx
Close

Manta Maja tegevjuht: mulle meeldib moderne ja inspireeriv töökeskkond

Avatar

Manta Maja sellenädalane intervjuu on tegevjuhi Katre Tampiga, kellel täitus 27. septembril kuu aega Manta Majas töötamisest.

?️‍♀️Millega Sinu ettevõte tegeleb?

Töötan Manta Majas, mille põhifookuses on küll büroohotelli teenuse pakkumine, kuid kust leiab ka ilu- ja tervisekeskuse, jõusaali, lillepoe ja resto. Minu põhiülesanded ongi seotud nii Manta Maja kui Hammerhub büroohotelli igakülgse toimimise tagamisega ning erinevate sündmuste ja koolitustegevuse korraldamisega.

?Miks Sulle meeldib Manta Majas?

Mulle meeldib siinne moderne ja inspireeriv töökeskkond – ruumid on ilusad ja inimesed toredad. Kõik suhtlevad omavahel vabalt… Näiteks tekitas mõnusalt koduse tunde ka see, et juba esimesel nädalal ütlesid mulle „tsau“ inimesed, kellega ma olin varasemalt vaid mõned sõnad vahetanud. Loomulikult on minu jaoks plussideks ka kodulähedane asukoht ning võimalus tegeleda tööga, mis mulle meeldib.

?Kellele soovitad Manta Maja?

Manta Maja sobib eelkõige just väikeettevõtetele ja startup’idele, sest taskukohase kuutasu eest on neil võimalik rentida omale tööpind koos kõige tööks vajalikuga. Seetõttu ei pea nad muretsema kõrvaliste probleemide pärast ning saavad keskenduda oma ettevõtte eesmärkide saavutamisele ja tegevuse edukale laiendamisele. Lisaks puutuvad kontorihotellis omavahel kokku väga erinevad inimesed ja ettevõtted, mis soodustab uute ideede teket ja koostööpartnerite leidmist.

?Kuidas pääseb lumekoristusauto juht hommikul tööle?

Ma eeldan, et tal on esikus üks väike lumelabidas, millega ta kaevab endale tee autoni.

Registreeri end prooviajale Manta Maja büroohotelli HammerHub:
katre@hammerhead.ee või +37253838108.

scroll to top