fbpx
Close

Dividend Investor | Erakordne investeerimisüritus Finantsfight 2020: aktsiad vs kinnisvara

Avatar

Foto: Dividend Investor

Nagu paljud teist tõenäoliselt juba aru on saanud, siis mina olen suuresti aktsiate usku. Või tegelikult on see liialt tagasihoidlikult sõnastatud – pigem olen ikkagi fanatt. Seda võib lihtsalt tuletada juba ka blogi nimest, eks ole?!

Kinnisvarasse investeerimise teema jutuks tulles olen enamasti nina kirtsutanud. Jube sebimine üürniku leidmisega, remondi- ja vuntsimistöödega, võlgu jäävate üürnikega – tänan, ei!

Ma ei hakka nüüd siin kinnisvara kui varaklassi maha tegema. Seda mitte. Või kui siis õige pisut 🙂 Seda puhtalt seetõttu, et lõpuks on käes aeg teha asi selgeks. Kumb siis ikkagi on parem – kinnisvara või aktsiad?

Loe edasi SIIT.

Kes on Dividend Investor?

scroll to top