fbpx
Close

Kuidas me valime õiged investeerimisobjektid!

Avatar

Me valime vaid mõtekaid kinnisvarainvesteeringu projekte Reinvest24-s . Me otsime kinnisvara millel on potentsiaali, kinnisvara millel on hea rentaablus ja projekte, mille väärtus aja jooksul kasvab. Meie kohustus on valida õiged investeerimisobjektid, et meie investorid saaksid oma kapitali targalt investeerida ning teenida maksimaalset tulu. Jätkake lugemist, et avastada kui palju tööd tegelikult läheb, et leida meie investoritele õiged objektid.

Meie vara valikuprotsess on kõikehõlmav

Enne kui valime uue kinnisvarainvesteeringu uurime ja veendume, et see on kasumlik. Kõik kinnisvara objektid, mida peetakse potentsiaalseks projektiks või kaalutakse Reinvest24 platvormil avalikustamiseks, on eelvalitud, võttes arvesse järgmised punktid:

1. Asukoht

Asukoht, asukoht, asukoht! Just see on kinnisvaraprojekti edu saladus. Me uurime iga piirkonna eeliseid, et teada saada, kas selles rajoonil on nõudlust. Samuti mõtleme tuleviku peale ja kujutame ette, kuidas iga piirkond muutub kümne aasta pärast. Lisaks on oluline kindlaks teha, kas kinnisvara asukoht on rendi- või müügitehingute jaoks atraktiivne. Teisisõnu, kui me leiame kinnisvara kasvavas piirkonnas, hakkame seda põhjalikult uurima ja analüüsima.

2. Likviidsus

Kasumi kindlustamiseks vaatame, kui lihtne on konkreetse vara müümine või rentimine antud piirkonnas. Statistika aitab meil kindlaks määrata, kui lihtne või raske on leida üürnikke või ostjaid ning milline on keskmine ajavahemik iga tehingu jaoks.

3. Hind

Kinnisvara hind on ülimalt tähtis! Oluline on välja selgitada, kas see on madalam või kõrgem, kui keskmised turuhinnad. Samuti on väga oluline uurida, kas hind on kaubeldav. See kõik mõjutab meie tulu. Kinnisvara hinna määramine võimaldab meil teha kindlaid prognoose ja arengu eelarveid.

4. Valikud

Meie Reinvest24 meeskond jälgib pidevalt erinevaid kinnisvarainvesteeringute võimalusi. Uurime, kas tegu on puhta rahavoo tehinguga või kas on olemas täiendavaid arengu võimalusi. Kui vara saab edasi arendada, on veel rohkem kasumi teenimis võimalusi. Valikud nagu vara tüübi muutmine eluasemelt äripinnaks või mõnele teisele kombinatsioonile võivad oluliselt suurendada investeeringu tasuvust. Otsime, jälgime ja analüüsime pidevalt erinevaid võimalusi, et teha kõige kasumlikum valik.

5. Olemasolevad lepingud

Üks asi, mida me kindlasti jälgime, on pikaajaliste rendilepingute olemasolu. Võib-olla on 80% varast juba välja renditud. Olemasolevad rendilepingud on äärmiselt atraktiivne boonused. See vähendab rentimisega seotuid riske ning annab võimaluse täpsemaks renditulu prognoosimiseks. Kuid samuti on oluline uurida, kas on mingeid kohustusi, mis võivad hiljem probleeme tekitada. Näiteks pikaajaline üürileping mõnel kinnisvaral, mida soovime lähitulevikus renoveerida või arendada, võib osutuda hoopis probleemiks.

6. Finantseerimine

Alati on hea teada, kas kinnisvarale kuulub ka mõni finantseering. Mõned kinnisvarad müüakse ettevõttetena, millel on juba olemasolevad laenud. Kinnisvarasse investeerimine üldiselt suurendab potentsiaalsete kinnisvarainvesteeringute rahastamise võimalusi ja edasiarendamist.

7. Visuaalne atraktiivsus

Mõningal kinnisvaral võib olla tohutu turundusväärtus, kuigi nad pole alguses väga atraktiivsed rahalises mõttes. Kui on olemas visuaalne atraktiivsus või varal on arhitektuuriline väärtus, siis on seda alati vaja arvesse võtta. Isegi, kui projekt ei paista esialgu kõige kasulikum, kuid sellel on suurepärane visuaalne tõmme, otsime alati võimalusi seda atraktiivsust maksimaliseerida. Turul on alati ostjaid ja üürnikke, kes on valmis maksma eksklusiivse kinnisvara eest lisatasu.

8. Piirangud

Samuti on väga oluline kontrollida, kas kinnisvara on mingil viisil koormatud piirangute, kohustuste või kolmandate isikute õigustega. Meie meeskond teostab põhjaliku taustakontrolli, oluline on kindlaks teha, et kinnisvaraga ei kaasneks probleeme, mis võivad takistada optimaalse tootluse saavutamist.

9. Turg

Kinnisvarainvesteeringute tegemisel on samuti oluline meeles pidada, mis toimub hetkel kinnisvaraturul. Kas see tõuseb või langeb  selles konkreetses asukohas? Pidev turu jälgimine annab meile võimalused hinna osas läbirääkimisteks. Selle põhjal saame otsustada, kas oodata või hüpata kohe sisse!

10. Rendi tootlus 

Viimaseks, on väga oluline välja selgitada, milline protsent alginvesteeringu summast on rendihüvitis. Teisisõnu, me selgitame välja, milline on investeeringu tasuvus, ehk return on investment. Selle protsendi põhjal tagab investeerimisprojekt oma atraktiivsuse.

3 Tüüpi projekte millesse me investeerime

Kõik kinnisvaraobjektid on atraktiivsed. Kuid sõltuvalt projekti tüübist võib mõni kinnisvara võrreldes teiste projektidega muutuda vähem või rohkem atraktiivseks.

1. Üüri kinnisvara

Me valime õige kinnisvara, järgides ülaltoodud 10 punkti. Seejärel peame läbirääkimisi, et saada parim võimalik hind. Pärast projekti rahastamist tegutseme ja hoolitseme kõigi vajalike haldus- ja renoveerimis tööde eest. Pärast kinnisvara välja üürimist hakkavad meie investorid nautima oma stabiilset kasumit ja passiivset tulu. Kokkuvõttes on sellistes projektides risk väga madal.

Üüri kinnisvara haldamine on väga oluline. See nõuab ekspert tööjõudu ja teadmisi, et olla selles edukas. Haldamine hõlmab pikaajaliste üürimiste korraldamist ja samal ajal võimaldades kinnisvara väärtuse kasvu aja jooksul väikeste paranduste abil. Meie tausta ja kogemustega on see lapsemäng.

2. Arendusprojektid

Uusarengud hõlmavad kinnisvara, mis on ehitatud teatud eesmärgiks, sealhulgas korterelamud, äripinnad ja elamukompleksid. Arendusprojektid hõlmavad tavaliselt maa või vana maja soetamist. Seejärel arendame välja selle kinnisvara, mis hõlmab infrastruktuuri loomist (teede rajamist, santehnika ja elektritööd). Mõned arendusprojektid hõlmavad ka vara ümberkorraldamist või töötlemist.

Töötlemine ehk processing on väärtuste loomis protsess, mis eeldab vara olemuse või disaini muutmist, et anda sellele uut kasutust. Näiteks, kui vana maja muudetakse elamukorteriteks, et luua rohkem renditulu ja suuremat kasumit. Seda tüüpi töötlemist me armastame! Arendusprojektid nõuavad palju kapitali ja neil on ka suuremad riskid. Nendel projektidel on hea pikaajaline tulu, kuid vähem igakuist renditulu, kuna kulutatakse palju aega kinnisvara transformeerimisele.

3. Väärtuse säilitamine

Väärtuse säilitamine ehk store of value on vara funktsioon, mida saab kasutada hiljem, vahetada ning mis on eeldatavasti ka kasulik kätte saades. See kehtib ka kinnisvara kohta, mida saab hilisemalt kasutada. Näiteks oletame, et maa-ala on piirkonnas, mida arendatakse 5 aasta pärast. Mõnikord on otstarbekas maa osta ning oodata 3-5 aastat, enne kui langetada otsus, mis sellega teha.

Peale seda, kui oleme saavutanud õige väärtuse võime otsustada arendada antud maad ise või müüa see kasumi eest. Igatahes, maa omamine võib osutuda väga kasumlikuks, eriti siis kui saadakse load ja litsentsid, mis suurendavad kinnisvara väärtust olulisel määral.

Kokkuvõttes me valime alati atraktiivsed kinnisvarad, millel on äri- ja rendipotentsiaal ja mille väärtus aja jooksul tõuseb. Iga investeerimisprojekt läbib põhjaliku kontrolli enne selle avalikustamist meie platvormil, tagades et meie prognoosid täpsed ning näitavad head tootlust ja investeeringu tasuvust. Kui olete huvitatud oma raha kasvatamisest, vaadake meie avatud investeerimisprojekte ja saage kinnisvarainvestoriks juba täna!

scroll to top