fbpx
Close

Palju õnne sünnipäevaks! Reinvest24 on maksnud investoritele summa, mille eest saaks elu lõpuni puhata ja jääks ülegi

Avatar

Foto: Pixabay

Nelja-aastaseks saanud kinnisvarainvesteeringute platvormi Reinvest24 viimase aasta edulood on sisenemised Saksamaa ja Šveitsi kinnisvaraturgudele. Sünnipäeva puhul jagati parimatele ka auhindu.

“Möödunud on järjekordsed suurepärased 365 päeva investeeringuid, kinnisvara ja meeldetuletusi, et inflatsiooniga aitab võidelda kinnisvarasse investeerimine,” sõnas Reinvest24 tegevjuht Tanel Orro.

Möödunud aasta oli ettevõttele arenduse seisukohalt üks intensiivsemaid ja sisukamaid. “See oli täis suuri saavutusi ja verstaposte! Ja et neid veel kord austada, otsustasime kõige sisukamatele anda Reinvest24 eriauhinnad,” selgitas Orro.

-Enne juubeliauhindade jagamist tutvu infogrammis lühidalt Reinvest24 verstapostidega | Foto: Reinvest24

Reinvest24 auhinnad

Edukalt lõpetatud projektid

See aasta oli projektidest väljumise osas viljakas – kokku väljuti 38 projektist (koos etappidega). “Samuti väljusime täielikult projektidest oma uutel turgudel, nagu Bauskase arendusprojekt Lätis ning Nistor ja Traian arendus Moldovas.”

Geograafilise jalajälje auhind – laienemine Saksamaale ja Šveitsi

“Me ei seisnud paigal ja tõime investeerimislauale Euroopa stabiilsemad ja mainekamad turud – Saksamaa ja Šveitsi. Nüüd on Reinvest24 rohkem kui kunagi varem seotud mitmekesistamise ja tagatud projektidega,” rõõmustas Orro.

Üks kiiremini kasvavaid platvorme Euroopas

-Aastase kasvu andmed | Foto: Reinvest24

Viimase aasta jooksul lisandus platvormile 6500 investorit. “Tänase seisuga on meie investorite andmebaasis üle 15 000 kasutaja. Tehtud investeeringute mahus finantseerisime üle 14 miljoni euro ja maksime oma investoritele tagasi üle 6 miljoni euro.” Nii kiire kasv ei jäänud märkamata ka teistel ning Reinvest24-st sai ametlikult üks kiiremini kasvavaid ühisrahastusplatvorme Euroopas.

Kuldmedali pälvis 18-protsendilise tootlusega projekt

“Eelmise aasta detsembris otsustasime testida, kas meie investorid on huvitatud veel millestki peale kinnisvarasse investeerimise,” rääkis Orro. Nii avas Reinvest24 oma esimese ärilaenu, mis teenis lausa 18 protsenti aastas. “See stiimul võeti väga hästi vastu, sest kahe tunni jooksul rahastasime Interchemi ärilaenu esimese etapi. See andis meile kindlustunde, et hakkasime ka veidi teises suunas vaatama.”

Rohelise tuleviku auhind – päikesepaneelide park

Reinvest24 rohelise energia projekt on Orro kinnitusel absoluutne langeva tähe näide sellest, kuidas kriis toob võimalusi. “Arvake ära, kellel on võimalus saada osa ühest suurimast eraomanduses olevast päikesepaneelide pargist Moldovas Chişinăus, mis aitab arengumaadel kiiremini kasvada? Täpselt nii, Reinvest24 investoritel,” sõnas ta.

Parima investori kogukonna auhind – teile kõigile!

“Ja lõpetuseks, kõige olulisem auhind läheb teile! Meie kallis kogukond, ilma teieta poleks midagi võimalik. Oleme tänulikud, et olete meiega,” kiitis Orro investoreid. Ta rõõmustas, sest ühisrahastusplatvorme on palju, kuid investorid valisid just neid ja see tähendab Reinvest24-le palju. “Oleme kindlad, et jääme paljudeks aastateks olulisele kohale kinnisvara projektidesse investeerimisel.”

+1 aasta meile, +1% boonusraha tagasi teile

Selleks, et kõik saaksid osa Reinvest24 neljanda aastapäeva tähistamisest, saab kuni 16.05.2022 (kaasa arvatud) esmaturule üle 1000 euro investeerides oma investeeringutelt 1% cashback-boonust! Kampaanias osalemiseks tutvu tingimustega siin.


* Tegemist on Rahajutud.ee veebiportaali koostööpartneri poolt toetatud postitusega.

scroll to top