fbpx
Close

Kaarel Ots tunnustas börsile jõudnud Admiral Marketsit

Avatar

Nasdaq teatas, et neljapäeval noteeriti Nasdaq Balti börside võlakirjanimekirjas Admiral Marketsi võlakirjad. Ametlikult kaubeldakse aktsiatega Nasdaq Tallinna börsil.

“Admiral Markets on kasvanud Eesti ettevõttest globaalseks online-kauplemisplatvormiks ja olen rõõmus, et nad on valinud börsi oma edasise kasvu rahastamiseks,“ ütles Nasdaq Tallinna börsi juht Kaarel Ots börsiteate vahendusel.

“Lisaks on hea näha, et börsile pürgivad ettevõtted suunavad oma väärtpaberipakkumisi järjest enam jaeinvestoritele. Admiral Markets on siinkohal suurepärane näide, pakkudes investeerimiseks võlakirju nimiväärtusega 100 eurot.”

Võlakirjade noteerimine on järg Admiral Marketsi Baltikumis läbi viidud võlakirjade avalikule pakkumisele, mille käigus märkis ettevõtte võlakirju 306 investorit kokku 1 826 800 euro eest. Võlakirja nimiväärtus on 100 eurot ja aastane intressimäär 8%, mida makstakse välja kaks korda aastas. Võlakirjade lunastamistähtaeg on 28. detsember 2027.

“Finantsettevõttel peab olema mitmeid allikaid raha kaasamiseks. Börsil noteerimine muudab meie ettevõtte veelgi läbipaistvamaks ja suurendab tuntust potentsiaalsete investorite seas,” ütles Admiral Marketsi juhatuse liige Sergei Bogatenkov.

Keskpäeva seisuga ühtegi ostuorderit börsile edastatud ei ole, müügipoolel oli ootamas kokku 165 võlakirja, madalaima hinnaga 108 eurot tükist.

scroll to top