fbpx
Close

Rahakratt | Tegin just 100% tootlust, aga tundub, et Eesti kinnisvaramaastiku kõige kummalisema tehinguga

Avatar

Foto: Pixabay

Nina tilgub ja palitu vedeleb veel koridori põrandal, sest tulin jooksuga just notarist ja no päriselt istusin kohe kompuutrisse, et siia enda Eesti Top1 rahabossiks kujunemise päevikusse märk maha jätta. Ma sain vist kõige imelikuma tehinguga kodumaise kinnisvara ajaloos maha. Isegi notar vaatas mind sellise näoga, et poiss, su kinnisvaraga mängimine peaks Sims´iga piirduma (ma pidin guugeldama, et see võrdlus siia teile tuua, kuna minu ajal oli hot shit hoopis Tycooni mäng, kus sai kinnisvaraga pusida ja ma ei julge öelda, et ma olen nii vana).

Igaljuhul. Liigume mu vanuse numbrite juurest parem meie kõigi lemmikute numbrite, rahade, juurde.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top