fbpx
Close

Rahakratt | Millal ise muidu viimati maakleri ja korteri omaniku vahelist kaklust nägid ehk mida fakki kinnisvaraturul toimub?!

Avatar

Foto: Pixabay

Nagu olete viimasel ajal lugeda saanud, siis olen kinnisvaraliste mahhinatsioonidega jälle veidi tuure üles võtnud. Taaskord pean tõdema, et selles vallas näeb palju kirjumat seltskonda kui mõnes Berliini underground geiklubis. Miks ma sellise võrdluse oskan tuua? Kahjuks sellest ma rääkida ei saa hetkel ja pealegi see polekski kuidagi selle blogi teema, kuna siin on mul ju AINULT väga range finantsjutt “pidevast fiskaalvahendite allokeerimisest erinevate turuinstrumentide vahel” (siit korraks ka mu pöördumine kõikidele rahabossidele, et palun ärge rääkige rahaasjadest selliste sõnadega – spetsialist on see, kes oskab keerulised teemad lihtsaks rääkida, mitte vastupidi).

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top