fbpx
Close

Rahakratt | 8 aastat ja 6 kuud. Pilguheit (palga)töötu varasalve: ma ei ole ikkkkaaaa veeeeel miljokas

Avatar

Foto: Pixabay

Namaste, mu daamid ja sent-elmenid!

On taas aeg eelmise kuu patud lagedale tuua ja häbi nägudega üksteisele ja iseendale otsa vaadata. Miks mina (ja teie ka) ikka veeeeel miljokad ei ole?!?!

Samas ma jäin siin korraks mõtlema. Hakkasin seda lugu hommikul kirjutama ja vahepeal käisin trennis ja poes jne ja mõtlesin, et mis ma siis teeksin, kui selle kurikuulsa milku lae päriselt kasvõi korraks ära puudutaksin? Üks asi on muidugi see, et pean ülbeks muutuma – teie kirjadele enam mitte vastama, tänavakasse jalaga lööma ja üle ristmike nii-nii punasega sõitma, et see punane on lähemale juba uue ringi rohelisele. Aga mis veel? Mida miljokad teevad, kuidas nad elavad?

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top