fbpx
Close

Pinsi Põlv | 2022 kokkuvõte

Avatar

Foto: Pixabay

Detsember

  • aktiivne tulu 6463 eur
  • passiivne tulu 36.9 eur
  • kulud 4796 eur
  • säästsin sissetulekust 1704 eur (26%)

Detsembrist meenuvad sellised asjad nagu uuel töökohal alustamine, karate laager, kolm jõulupidu (minu kolleegidega, mehe kolleegidega ja perega). Siis päris palju jutustamist oli ka – Äripäeva podcastis ning minu ja Marini podcastis… Ise ka ei oleks arvanud, et aastat selliste sõnadega lõpetan…who is this person?? Aga lõpuks ei pidanud enam organism sellele stressile vastu ja jäin kuu viimastel päevadel koroonasse. See oli pill pika ilu peale, sest viirus levis nii kontoris kui ka pere jõululauas. Õnneks on haigus kerge kuluga, voodipäevi pole olnud aga töölt ära olen ikka. Nüüd olen ma siis oma elu jooksul kaks korda haiguslehe võtnud – mõlemad korrad samal aastal ja sama haiguse tõttu. Ahjaa, ma jätsin detsembris ühe korteri ka ostmata, kinnisvaraturu muutunud meelsust arvestades jäid antud objekti riskid lihtsalt liiga kõrgeks.

Loe edasi SIIT.

Kes on Pinsi Põlv?

scroll to top