fbpx
Close

Kes on Pinsi Põlv?

Avatar

Pinsi Põlv on 2017. aasta septembris blogi alustanud kirjutaja, kes soovib endale finantsilise vabaduse kindlustada hiljemalt pensioniikka jõudes ning selleks on ta valinud säästmise ja investeerimise tee. Investeerimishorisondiks on tal seatud 30 aastat ning esialgu on ainsa varaklassina sihikule võetud dividendiaktsiad.

Ankeet

Nimi: Pinsi Põlv

Hüüdlause:

Lühitutvustus: Mina olen Pinsi Põlv ja ma olen 32-aastane (täna on 3. september 2017) eestlane, kellele hirmsasti meeldib kirjutada. Sellepärast ma seda blogi peangi, et ma lõpetaks enda ümber inimeste tüütamise igasugustel lollidel rahateemadel ja saaksin siin süüdimatult auru välja lasta.

Mul on kodu. See on üürikodu. Igal kuul tuleb omanik ukse taha, nõuab raha ja loendab esikus mu rahatähti oma pikaks kasvatatud kunksmoori küünega kolm korda üle. Mul on töö. Tööl peab ka palju kirjutama, seega seda sügelust saan ma ka seal kratsida. Olen oma valdkonnas veel üsna roheline aga perspektiivi jagub.

Mul on üks laen, see on õppelaen ja muid kohustusi mul õnneks ei ole. Ma ei osta mitte kunagi tarbeesemeid järelmaksuga. Ma olen õnnelik, et ma oskan nii lihtsalt elada. Minu soov on saada rahaliselt vabaks hiljemalt pensionieelses eas.

LOE BLOGI

scroll to top