fbpx
Close

Pere investeerib | Une eksperiment 2. nädal

Avatar

Teine nädal algas sellega, et pere tuli koju ja lõi mu rütmi veidi segamini. Motivatsioon jätkata kukkus kohe nulli, aga võtsin ennast siiski kokku ja jätkasin.

Muutsin graafikut nii palju, et keegi kannatama ei pidanud. Pealegi tundus mulle endalegi, et 4 tundi öösel magamist ja 1 tund kahe 0,5 tunni asemel päeval sobiks mulle paremini. Olen üritanud sellest ilusti kinni pidada välja arvatud 1 päev, kui pidin käega operatsioonile minema. Operatsioon kestis 3 tundi ja pärast narkoosist toibumine läks ka uimaselt pool ärkvel pool magades paar tundi.

Õhtul kodus otsustasin ennast korralikult selgeks magada ja äratust hommikuks ei pannud. Ärkasin küll ilma äratuseta 4 tunni pärast üles, aga peale tunnist lakke passimist pimedas, jäin uuesti magama ja magasin hommikuni välja. Peale seda olen jätkanud magamist 01-05 ja 12-13.

Loe edasi SIIT.

Mis on Pere investeerib?

scroll to top