fbpx
Close

Pere investeerib | Une eksperiment 1. nädal (1/3)

Avatar

PEREISA EKSPERIMENT!!! Kestvus 2 nädalat.

Leidsin juhuslikult selle video ja kuna mind on juba ammu huvitanud, kui kaua ma suudan ärkvel olla, siis pakkus ka selline väljakutse huvi.

Kuna eksprtimendi esimese nädala olen üksi kodus, siis on võimalik järgi proovid, kas see 4 tunnine magamine on ka võimalik ilma, et keegi segaks. Lisaks üritan sundida ennast tegema erinevaid tegevusi, mida mulle teha ei meeldi, aga mida peaks tegema (võimlemine, väljas külmaga jalutamine, arvutist rohkem eemal olla jne.).

Olen suutnud isegi 60 tundi järjest üleval olla, aga hommikused ärkamised on alati mulle rasked olnud. Netis kolades ja lugedes Polyphasic Sleeping´u kohta, jääb mõnest kohast mulje, et see justkui toimiks ja teisest kohast, et sellega kaasneb vaid magamatus ning magamatusega kaasnevad kõrvalnähud. Täpsemalt saan teada ise katsetades.

Loe edasi SIIT.

Mis on Pere investeerib?

scroll to top