fbpx
Close

Marko Oolo | 6 küsimust, mida endalt enne kodu ostmist küsida!

Avatar

Foto: Marko Oolo

Olen koduomanik. Kodu ostmise protsessi olen läbi käinud 2 korda. Enne oma esimese kodu ostmist olin aga rentnik ning kokku olen elanud kuues erinevas ühis-üürikorteris.

Üürnikuna kaalusin aastaid, kas peaks edasi üürima või ikkagi lõpuks laenu abil oma kodu ostma. Peale pikka arutelu nii iseenda kui ka erinevate asjatundjatega jõudsin otsusele, et tuleb astuda samm omamise suunas.

Kodu ostmine sundis mind küsima endalt mitmeid olulisi küsimusi, et aru saada, kas ma olen finantsiliselt selleks valmis.

See oli väga kasulik mõtteharjutus, mis tõi mulle otsuse tegemisel palju selgust. Ma hea meelega jagan sinuga neid kuute küsimust, mida endalt küsisin ning mis aitasid mul luua selgust kodu ostmise otsusel.

Loe edasi SIIT.

Kes on Marko Oolo?

scroll to top