fbpx
Close

Kes on RahaBot?

Avatar

RahaBot on blogimaastikul värske tegija, kes lööb omalaadse kontseptsiooni ning visuaaliga. Kuigi blogimisega on ta veel algusjärgus, siis finantsvabaduse püüdlemisega on RahaBot juba poolel teel. Ise on ta välja hõiganud, et eesmärkide täitmisel võiks ta juba 2020. aastal nautida finantsilist vabadust.

Ankeet

Nimi: RahaBot

Hüüdlause: Kas sa oled 1 või 0?

Lühitutvustus: Mul on väga vedanud sellega, et teen tööd, mida armastan. Olen enda ettevõtte omanik ning pakun delikaatset teenust, mis loodetavasti jätab minust maha jälje. Kuna olen ainuke töötaja, siis see seab piiranguid. Ma saan tööd nii kaua teha, kui tervis vastu peab. Seetõttu on vaja mõelda tuleviku peale. Ma pean genereerima piisavalt palju passiivset tulu, et mul ei oleks kohustust tööd teha.

2017. aastal on mul vaja selle jaoks igakuiselt passiivselt teenida ca 1500 eurot. See tagab mulle nii eraisiku kui ka ettevõtte kulutused.

Mu üheks kõige pikemaks eesmärgiks on olnud olla 30-ndaks eluaastaks finantsiliselt vaba. Minu jaoks tähendab see seda, et mu passiivsed sissetulekud ületavad mu kulutused. Kui ma suudan oma eesmärgi täita, siis aastaks 2020 olen vaba.

LOE BLOGI

scroll to top