fbpx
Close

Off The Record Jutud | Tuntud fotograaf tuleb kapist välja ja avab oma 550 000 eurose portfelli!

Avatar

Foto: Off the Record Jutud

Ma tahan teiega jagada ühte saladust

Nimelt olen investeerimismaailmas bloginud juba aastaid. Olen siiani teinud seda anonüümselt. Kuid nüüd on aeg saladusloor langetada!

Ma alustasin investeerimismaailmas 2017. aastal 10 000 euroga. Peagi peale alustamist hakkasin oma investeerimisteekonnast kirjutama ka avalikku blogi, kus jagasin vahetult enda numbreid, investeeringuid ning kogemusi. Tegin seda salajase maski tagant.

Kerime 6 aastat edasi ning nüüd on aeg mask eest võtta. Selle kuue aasta jooksul olen oma brutoportfelli kasvatanud ca 650 000 euro peale, millest netoportfell on 554 000 eurot.

Loe edasi SIIT.

Mis on Off The Record Jutud?

scroll to top