polar.com

Investriss | Mees taob kõik kinni?

Geralt/Pixabay

Tegelikult tahan ühel teemal veel kirjutada, milleks innustas ühe eelmise postituse alla laekunud kommentaar.

“Eluasemekulud nii madalad? 😛 Kui mees üüri/kodulaenu maksab, siis muidugi kena investeerida…. 🙂 Olen lihtsalt kade! 🙂”

Ehk siis ei, mees ei tao kõike kinni.

Veel mõned aastad tagasi teenisin iga kuu (kõigest) 750 eurot. (See kõigest on seal ees nii halb sõna, sest ma tean, et väga paljud inimesed ei teeni sedagi ning peavad sellega lisaks endale ka teisi üleval pidama. Ma tõepoolest ei kujuta ette, kuidas nad seda suudavad.) Ka sel ajal maksin ma võrdselt pool elamiskuludest ning käisin õhtuti toidupoes. Suutsin ka sel ajal raha kõrvale panna, mitte küll samas suurusjärgus, mis praegu, aga siiski. Mulle on alati olnud oluline teada, et mul on olemas isiklikud säästud.

Loe edasi SIIT.

Kes on Investriss?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga