fbpx
Close

Investriss | #Blogmas Päev 1. Minu rahaharjumused

Avatar

Tere hommikust ja tere tulemast maailma esimesele Investrissi #Blogmas’le!

Esimese teemana räägin veidi oma rahaharjumustest. Kui väga lühidalt kokku võtta, siis võin lihtsalt öelda, et olen säästlik 🙂

Oma raha hoian ma kahes erinevas pangas ja erinevatel hoiustel:
Swedbanki olen jätnud ainult ühe säästukonto. Kuna mõned aastad tagasi taipasin vaadata, kui palju raha on mul läinud igasugu kaardihooldustasudele ja ülekandetasudele, siis solvusin natuke Swedbanki peale ja otsustasin kõik LHV-sse üle viia. Nagu mismõttes sellised summad?! Kaardi panin kohe kinni, aga jätsin alles ühe säästukonto. Seal kontol hoian seda summat, mida tahan pikemaajaliselt säästa või millest maksan õppemaksu. Kuna see summa on teises pangas, ei saa ma seda nii kergelt kätte ja see distsiplineerib mind emotsionaalsete ostude puhul. Out of sight, out of mind.

Loe edasi SIIT.

Kes on Investriss?

scroll to top