fbpx
Close

Dividendipiraat | Aasta nipp ehk Sa veel tänad mind hiljem!

Avatar

Ma arvan, et vist igaühele on kõrva jäänud see ütlus, et “Sa veel tänad mind hiljem!” või väljamaa filmides siis you’ll thank me later! Enamasti on kontekst kas pisut irooniline või vägagi pealesunnitud, näiteks siis purjus sõbralt telefoni ära võtmine, et see ei saadaks oma eksile piinlikke sõnumeid vms.

Mina olen ikka selliseid komejante itsitades pealt vaadanud, ja mõelnud, et no kuuuulge kamoooon! PÄRISELT ei saa ju nii nõrk olla ja selliseid lollusi korda saata?!

Kuigi muidugi saab. Ma olen täitsa kindel, et ma olen isegi puberteedieas mõningaid sõnumeid saatnud, mida hiljem kahetsenud. Rääkimata siis muudest tobedatest tegemistest. Või lausa tegematajätmistest.

Loe edasi SIIT.

Kes on Dividendipiraat?

scroll to top