fbpx
Close

Varatasku | Miks blogi pidada ja kuhu edasi?

Avatar

Kuulasin mõni aeg tagasi Investeerimisraadio osa #159, kus muuseas räägiti ka Eesti blogimaastikust ning põhjustest miks üldse blogi pidada. Viimastel päevadel olen ennast leidnud mõtisklemas, et mis on minu blogi eesmärk? Mida saan kirjutamisest mina ise ja mida saate minu blogist teie, lugejad.

Kaks aastat tagasi blogi alustades oli kirjutamise peamine väärtus (minule) enda tegudele utsitamine ja arengukõvera kiirendamine. Ma hõikasin avalikult välja, et soovin jõuda finantsvabaduseni. Selleks et progressi näidata, tuli kõigepealt aga progsessi teha. Lisaks enda sisemisele motiveeritusele oli eesmärkide avalik väljahõikamine lisatõuge, et rohkem pingutada ja kõrgemale-kaugemale jõuda. Ja ma tunnen, et olen tõepoolest nende kahe aastaga nii finantsiliselt kui ka mõttemaailmalt palju edasi liikunud.

Loe edasi SIIT.

Kes on Varatasku?

scroll to top