fbpx
Close

Tetraeeder | Finantsteekonna õppetunnid 3

Avatar

Finantsteekonna õppetunnid on postituste sari sellest, kuidas ma oma kogemustest olen rahaga ümber käima õppinud. Austasin postituste seeriaga, kui sain idee Edu Akadeemia videost. Esimese osa leiate siit ja teine osa on siin.

Edasise elu tõttu jäin üksikemaks, mistõttu ei tahtnud ma kellestki sõltuda ja läksin lapsehoolduspuhkusest hoolimata osalise töökohaga tööle. Tundsin end justkui kullaaugus, sest sain taas osta mida hing ihkas ja ei pidanud kaltsukates tunde veetma, et tühjade kättega tagasi tulla. Jätkus elu kuu algusest hiljem alanud palgapäevast kuu lõpuni ja kümme päeva enne palgapäeva oli taas raha otsas. Pank, olles nüüd üle saanud majandussurutisest, pakkus mulle krediidilimiiti kaardiga, millel krediitkaardi omadused ja mina võtsin saba rõngas selle vastu, et siis saab raiskama hakata!

Loe edasi SIIT.

Kes on Tetraeeder?

scroll to top