fbpx
Close

Elunaut | Mai kuu soojad ilmad tõid lademetes pappi ja häid ideid

Avatar

Nii, sõbrad. Kindlasti ootate endiselt ka minu mai kuu kokkuvõtet? Ja jäätegi ootama. Tegelikult vist ei jää ja kirjutan selle teile ära. Aga kahtlesin pikalt, kas kirjutada veel üks kuu kokkuvõte või mitte, kuna ees on ootamas huvitavad ajad. Kohe seletan…

Alles hiljuti saatis wordpress mulle toreda sõnumi, et täpselt aasta tagasi algas minu blogijakarjäär. Ehk siis natuke on seda asja juba tehtud. Seoses tähtpäevaga tahan aga teatada, et uut blogija-aastat ei alusta ma mitte niisama lihtsalt. Nimelt on plaanis blogi jõuliselt reformida ning teha läbi üks korralik “brändimuutus”.

Juhus mängis mulle võimalused kuidagi iseenesest kätte ning haarasin tekkinud võimalusest kinni. Täpsemalt, ma loodan, saab kirjutada juba ehk juuni kuu jooksul või hiljemalt juulis.

Loe edasi SIIT.

Kes on Elunaut?

scroll to top