fbpx
Close

Elunaut | Kõrge palk, õlu, Chupa Chupsid + kaks ilgelt head säästunippi

Avatar

Mõned nädalad tagasi sattusin ühes raadiosaates kuulama, kuidas üks üsnagi nimekas Eesti mees, kes tõenäoliselt on kõrgemapalgalisem kui suurem osa minu blogisse sattuvad investeerimishuvilised, ei mõistnud, kuidas on üldse võimalik temasugusel inimesel üldse palgast midagi kõrvale panna.

Kuna see hetk möödus kiirelt ja ma keskendusin samal ajal tegelikult veidi teistele asjadele, kui selle saate kuulamisele, siis ma ei saa öelda päris 100-protsendilise kindlusega, et tegemist polnud lihtsalt iroonia või naljaga. Aga see polegi tegelikult enam tähtis.

See lausejupp jäi igatahes mulle kuidagi pähe kinni ning viimasel kahel jooksuotsal tulid iseenesest pähe erinevad mõtted, mis seotud just säästmisega. Kuigi mul endal pole raha säästmisega kunagi probleeme tekkinud, siis mõtlesin nippidele, mida ma kindlasti kasutaksin, kui raha tahaks vägisi näppude vahelt minema voolata.

Loe edasi SIIT.

Kes on Elunaut?

scroll to top