fbpx
Close

Sendid Rahaks |  Hüvasti Mai & Juuni – Mis seis on? Kus ma olnud olen? Vangla?

Avatar

Foto: Pixabay

oooo tsau, paneme lugemisprillid pähe ja alustame ridade vahelt lugemisega. Pole viimased kuud postitanud siia midagi jah? Tuleb nii välja, aeg ikka lendab nagu inimesed ütlevad eks. Ausalt öeldes ei ole ma väga palju viimastel kuudel investeerimisega suutnud tegeleda. Pole kindlasti see, et ma ei tahaks, ma tahaks väga seda teha aga jah… elu viskab meile kaikaid kodaratesse. Mul pole olnud erilist mõtet teha hetkel iga kuu ülevaadet kuna seal pole ju midagi erilist hetkel vaadata, ma olen hetkel oma investeerimisega nii madalas seisus, et pole võimalust juurde lisada eriti hetkel. Ma tahan lisada ja jälgin tegelikult mida börsid jne teevad aga mul puudub võimalus. Hetkel olen jätnud enda automaatsed investeeringud töösse ja neid ei kavatse peatada ka, seal miskit tiksub. Ahjaa näpuotsaga märkisin Cleveroni ka vahepeal aga võin kindlalt öelda, et rohkem ma pole investeerinud. Miks ma ei saa investeerida ja kuidas olen sellesse punkti hetkel jõudnud, ei saa ega soovi rääkida.

Loe edasi SIIT.

Mis on Sendid Rahaks?

scroll to top