fbpx
Close

Mis on Sendid Rahaks?

Avatar

Foto: Sendid Rahaks

Ankeet

Nimi: Sendid Rahaks

Hüüdlause: Valmistame sentidest raha – suuri kupüüre!

Lühitutvustus: Vanust on mul 20 ja 30 aastate vahepeal, mitte päris keskel aga kuskil nende kahe arvu vahel, väga tore, et juba olen leidnud investeerimise? Kuigi ise tunnen, et 6-7 aastat tagasi oleks võinud juba algust teha aga parem hilja kui mitte kunagi. Investeerimise, säästmise ja kogumise kohta hakkasin lugema ja rohkem huvi tundma 2020 aasta Veebruaris ja oma esimese 10 eurot ma investeerisin 2020 Juunis.

Mulle meeldib teha tööd, mul pole enda töö vastu mitte midagi aga ma leian, et mulle meeldiks veel rohkem mitte teha tööd või valida kuna ja kus ma teen tööd, sellist rahu oleks vaja, et ma ei käi tööl selle nimel, et iga kuu arved maksta jne vaid selle nimel, et see mulle tõesti meeldib, mõistate?

LOE BLOGI

scroll to top