fbpx
Close

Sendid Rahaks | Hüvasti Jaanuar – Suvi kaugel sa oled? Aasta algab hästi/halvasti?

Avatar

Foto: Pixabay

Tere, täna me räägime minu põrumistest taaskord, samuti teeme juttu ka hetkel börsil toimuvast. Kuidas on Sinul uus aasta hoo sisse saanud? Mina ütlen ausalt, et minul ei ole just kõige ilusamal moel, elus toimub hetkel mitmeid kurbasid asju, mis mõjutavad ka minu investeerimist aga nendest asjadest ma siin ei räägi. Küll aga võin öelda, et autot on kallis ülal pidada, mul on hetkel üks vana auto ja seal järjest kõik asjad lagunevad, loobi sott siia ja sott sinna, samuti läks ka Jaanuaris ja läheb ka Veebruaris. Mina olen otsustanud, et ma peaksin pigem leidma võimalikult odava laenu, et osta endale uuem ja korralik auto kuhu ma ei pea iga kuu oma investeerimisele mõeldud rahasid sisse panema. Teine variant on kuskilt maalt otsida jalgratas välja, roostes kett uuesti ära õlitada ja sellega ringi vurama hakata, see variant minule ei saa olla sobilik. Ma tahaksin siia tuua rõõmsaid sõnumeid aga kus sa sellega, minu blogi saab 2022 aasta halablogi tiitli omanikuks. Tegelikult vaatamata kõigele jääme siiski positiivseks, ma olen teinud natuke asju, et minu sissetulek kasvaks siin mõne kuu jooksul märgatavalt, loodetavasti annab see mulle ka rohkem vabadust investeerida.

Loe edasi SIIT.

Mis on Sendid Rahaks?

scroll to top