fbpx
Close

SäästuAkadeemia | Investor Helen: uuel aastal investeerin rohkem, lähen džunglisse mao hirmust üle saama, kirjutan raamatu valmis, langetan kaalu

Avatar

Möödunud aasta oli suurepärane. 2018 on kindlasti üks meeldejäävamaid aastaid minu jaoks, kuna sain täidetud mitmeid suuri unistusi ja perre juurde armsa tütre. Vaadates horoskoopi ja kuulates tähetarku, peaks ka see aasta täis põnevust tulema.

Olen vähemalt 15 aastat kindlasti, olnud veidi omamoodi tegelane, kuna olen iga aasta lõpus kirjutanud paberile üles kõik oma järgmise aasta suuremad plaanid ja unistused. Ning siis järgmise aasta lõpus vaadanud, kui palju ma neist sain täidetud. Nii põnev! Tavaliselt on mul nimekirjas kusagil 20 kavatsust. Kui üleeelmine aasta sain 20nest täidetud 13, siis möödunud aasta oli küll suurepärane, kuid nimekirjast sain täidetud vaid 3. Tundsin veidi pettumust.

Loe edasi SIIT.

Mis on SäästuAkadeemia?

scroll to top