fbpx
Close

Mis on SäästuAkadeemia?

Avatar

SäästuAkadeemia on täiendus Eesti investeerimishuviliste naiste ridadesse, kes täiesti oma näo ja nimega julgevad blogi kirjutada. 2018. aasta novembris esimesed blogipostitused avaldanud Helen lubab koos lugejatega õppida säästlikumat elamist ilma millestki loobumata, investeerimist, ettevõtlust ja palju muud.

Ankeet

Nimi: SäästuAkadeemia

Lühitutvustus: Tere, saame tuttavaks! Minu nimi on Helen. Olen 29 ja pärit Eestimaa kaunimalt saarelt, Hiiumaalt.

Läbi aastate olen õppinud erinevaid ameteid, hobisid ja tegelenud arvukate projektidega. Kõike selleks, et leida omale see ainus ja õige kutsumus ning saada edukaks. Kasvades ka vaimselt, olen aru saanud, et leida oma kutsumus, ei pea see piirduma, ainult ühe kindla eriala või töökohaga. Olen saanud edukalt hakkama kõigega, millega olen silmitsi seisnud ja plaanin olla ka hunt Kriimsilm edaspidi.

Olen õppinud kooliajal rõivaala müügikonsultandiks, pagar-kondiitriks ning läbinud erinevaid koolitusi nagu näiteks teenindusettevõtte juhtimine. Oma loomuselt olen eestvedaja ja naudin, kui saan teisi abistada, juhendada ja oma ettevõtmistesse kaasata.

Praegusel hetkel olen ettevõtja ja koolitaja toitlustusvaldkonnas; investeerin kinnisvaraturul, börsil, kui ka väikelaenudesse; kasvatan 3 last ja püüan maailma teadlikumaks muuta.

Mulle meeldib ennast pidevalt harida finantsteemadel, olla avara silmaringiga. Pean väga lugu minimalismist ja rohelisest eluviisist.

Alustasin SäästuAkadeemia blogiga, et jagada lugejatele oma mõtteid, teadmisi ja kogemusi, mis puudutavad :säästmist, raha teenimist ja kogumist, investeerimist ning minimalistliku eluviisi järgimist. Õpin iga päev midagi uut ning jagan hea meelega oma totaalseid krahhe ning suuri edusamme.

Viskame kildu ja vallutame mägesid!

LOE BLOGI

scroll to top