fbpx
Close

Rahats | Kokkuvõte – oktoober 2019

Avatar

Foto: Pixabay

Ei hakka pikka sissejuhatust tegema ja asun kohe raha teemade juurde. Kuigi turgudel midagi erakorralist ei toimunud, siis minu jaoks oli oktoober üks sündmusterohkemaid ja tegusamaid kuid minu investori karjääri jooksul. Nimelt tekkis võimalus anda privaatselt laenu ühele ettevõttele. Varasemalt olen alati mõelnud, et kuidas küll teised investorid selliseid võimalusi leiavad, sest reeglina sellest väga palju ei räägita ja öeldakse üldiselt, et tuleb kõrvad lahti hoida ja teada anda, et oled valmis investeerima. Tahaks midagi revolutsioonilist öelda, aga ka mul läks üpris sama moodi. Teadsin juba varem, et ettevõte kaasab investorite raha, aga alati olen eeldanud, et alla paarisaja tuhande summadest ei hakka keegi rääkimagi. Ühel päeval aga küsis üks tuttav, et miks ma sinna ei investeeri? Hakkasin uurima ja selgus, et pigem jääb miinimum-summa sinna 10k kanti. Intressiks pakuti 15% ja kuna mujal turul ma sellist tootlust ei leia, siis otsustasin enda jaoks suuremalt sisse minna ja anda laenu 30k ulatuses.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahats?

scroll to top