fbpx
Close

Rahakratt | Üürikorteriga pusimine: kas higivaba rahavoog või rahavaba higivoog?

Avatar

Foto: Pixabay

Tuhanded, et mitte öelda miljonid, fännid (tegelt 3 tk) on mulle kirjutanud, et ma räägiksin lähemalt (!) oma üürikatest ja nende haldusest. Olen võtnud seda sõna-sõnalt ja püüdnud nende aadressi vastu küsida, et neile füüsiliselt hästi lähedale minna ja rääkida nagu nad soovisid, aga peale seda on kõik ära kadunud.

Kuna 3-0 häälteenamusega on tulemus nende kasuks, kes soovivad, et räägiksin, siis palun väga. Räägin siin ja teie kõigi ees.

Mul on hetkel veel ainult kaks üürikorterit. Ühte kutsun ma hellitavalt peldikkorteriks ja teine on uus ja igati äss ning sinna sisse püüan ma majanduslike teadmiste poolest… ütleme, et challenged lumehelbekesi.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top