fbpx
Close

Rahakratt | Üks “vananev miljonär”, keda on kurb vaadata, kui ta oma võimalused raisku lasi

Avatar

Foto: Pixabay

Tere kõik 30 000-40 000 inimest, kes te mul siin käite ja kõik maeiteagi mingi 15 000 inimest, kes instas ja fb-s mind jälitavad.

Mul on siin kindlasti väga mõjukaid ja isgi kuulsaid inimesi (ma näen teie nimesid ju insta jälgijate seas).

Kas kellelgi on täna plaan või võimalus Jens Stoltenbergiga kohtuda? Miks ma seda küsin on see, et annaksin ühe enda küsimuse teiega kaasa: mitu inimest peab Ukrainas surema enne, kui NATO sisse sajab ja olukorrale triibu alla tõmbab? Veel 100? Või 500? Kas 1 000? Ka 10 000 ei ole kaugel ja saab kiiresti täis. Ma võin oma kõige väiksema üürika peale kihla vedada, et Putin ei anna alla. Ta oleks seda kuba teinud muidu. Ja teda ei peata “pingsalt jälgimine”.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top