fbpx
Close

Rahakratt | Suur ülevaade: mida sisaldab minu 6. aasta jooksul kogutud portfell ehk Rahakrati bilanss 2021

Avatar

Foto: Pixabay

Mul oli alguses plaan teha see lugu kuskil augustis-septembris oma 6. sünnipäeval, et vaadata, mida kõike selle ajaga ja teekonna jooksul kokku kraapida olen suutnud ning mis on olnud kõige tasuvam/mittetasuvam. Aga kuna mul oli ühel õhtul igav, siis hakkasin oma bilanssi otsast juba praegu kokku panema ja sain päris hea ülevaate.

Kaugeltki mitte ei ole see nimekiri siin eputamiseks. Minu huvi on näidata ja tõestada, et algselt täiesti rahakaugest vennast on selline self made sendininja saanud paari aastaga. Ilma lotovõitudeta, ilma pärandusteta ja ilma “täis kõhuga” Hispaania vahet lendamata. Olen juba varem korrutanud, et ainsad märksõnad on Eriali vältimine talupoja tarkus ja järjepidevus. Ja kogu see tallatud rada on siin blogis ja üritustel teie ees.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top