fbpx
Close

Rahakratt | Kuidas/kuhu ma kutsun 20 000 inimest endale külla?

Avatar

Foto: Pixabay

Yo, rahapuugid!

Hästi kiire ja väike ja lühike postitus tuleb nüüd, sest ma vaatasin just oma lehe statistikat ja heldimuspisar tuli silma. Õnneks soe suvepäike kuivatas selle kiiresti ja kellelegi ei tekkinud kahtlust, et mida tuiab mingi täiskasvanud vend mööda linna ja lihtsalt pillib.

Juulis käis mu blogis 20 000 inimest! See on kõigi aegade rekord. Ja kõige suurema külastatavusega päev 4 aasta jooksul oli samuti juulis, kui mu lehel pervas ringi 1800 inimest. Ma tahaks teile ühe peo enda kulul korraldada, aga ei tea, mis koht sellise massi ära mahutaks. Isegi, kui keegi nüüd hea koha soovitab, siis pidu vist ikkagi ei tule, kuna ma ei raatsi teie peale kulutada, teate ju küll.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top