fbpx
Close

Rahakratt | Kergitan maski – monotükk minust ja rahast

Avatar

Mitte ühtegi kirjatükki ei ole olnud nii raske alustada, kui seda. Esiteks plaanin ma ennast siin üsna paljaks võtta (aktifotode üleslaadimisel tekkis mingi error, kahjuks…) ja rääkida, kes ma olen.

Ja teiseks? Ma käisin oma facebooki lehel. Seal on ju mingi 1060+ jälitajat. See on ligi kolme Viru hotelli jagu rahvast ja mina olen iga oma sendi ja otsusega nende ees. Ma käisin paljude inimeste profiilidel – seal on ajakirjanikke, juhatuse liikmeid, sõdureid, üliõpilasi, habemikke, ilma habemeta inimesi, kinnisvarahaisid, maaklereid, koolitajaid ja mida kõike veel.

Never ei julgeks ma kolme hotellitäie inimeste ees tatrapudru triip rinnaesisel mikrit näpus hoida ja tõsise näoga rääkida, kuidas ma oma majapidamises ainult ühe lambipirniga toast tuppa käin ja selle vastavalt kasutatavale lambile sisse keeran (säästuhack at its best) ja poes viinamarjadest enne kaalumist seemned välja tulistan (tänase päeva teine ja viimane lifehack). Appi, kuidas see kõik nii suureks on läinud!?

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top