fbpx
Close

Rahakratt | Jagan välja “Rahakrati Stipendiumi 2019” ehk meelita sõber rahamaailma!

Avatar

Foto: Pixabay

Mõtlesin pikalt, kuidas nimetada humanitaarabi paketti veidi glamuursema nimega ja siin ta on: “Rahakrati Stipendium 2019”!

Tegemist on esimese nii suuremahulise & heldekäelise nänni jagamisega ja tõenäoliselt on see ka viimane, kuna minu näol on tegemist ikkagi Mandri-Eesti suurima ihnuriga ja midagi niisama ära anda ei ole minu stiil.

Natuke stipendiumi taustast. Ühel suvalises jaanuarikuisel ööl olin voodis vähkremas ja uni ei tahtnud kuidagi tulla. Ise mõtlesin, et ehk on aeg “voodilinu” vahetada, kuna naabri jõulupuust ülejäänud oksad on mul pesas juba vaikselt hõõruma hakanud.

Esimesena võtsin ühendust Raha-Jaaguga, kellele kuulub terve Saku vald ja mul on üldse kuidagi selline mulje jäänud, et tal ei ole just kõige kitsamad ajad käes parajasti.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top