fbpx
Close

Rahakratt | 8 aastat ja 3 kuud. Pilguheit (palga)töötu varasalve: külm on vaeste soe ehk parem investeerige, mitte ära lülitage kütet sisse!

Avatar

Foto: Pixabay

Ma teen seda 99. korda!

Järgmisel kuul saab täis 100 kuu kokkuvõtet. Üks silm nutab ja teine naerab, sest järjepidevus on äge asi ja viib sihile, aga… täitsa lõpp, kas mul oma eluga midagi paremat ei ole teha, kui siin veebipäevikut pidada!? Päris karm reaalsuskontroll tuli praegu selle mõttega kaasa.

November möödus minu jaoks täiesti udu sees. Pool ajast olin autos ja teise poole kuskil laval. Mul peaks olema selles Mobire autopaketis vist 15 000km vms läbisõidupiirang, aga ma arvan, et see on iga kuu kohta, mitte aasta peale, eks. Eks saab näha, kui paari kuu pärast tuima ilmega mootorivahetusse ja läbisõitu tagasi kerima lähen, et mis siis öeldakse kah.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top