fbpx
Close

Rahakratt | 5 aastat ja 11 kuud. Pilguheit (palga)töötu varasalve: elu esimene aktsiamüük ja liitusin 8% klubiga

Avatar

Foto: Pixabay

Tuti-pluti, sendininjad!

Kõigepealt väike seletuskiri, miks ma ühismeedias nii vagur olen olnud ja vahel ei jaksa isegi privas kaasa jaurata teiega. See eelmine postitus, mille ma kirjutasin. Noh, see, et maja ostsin. Saate aru, kui palju aega võtab vana maja tühjaks tassimine ja vana mööbli uuega asendamine? Koristamine? Plaanide tegemine? Vallale tere ütlemine jne? Eelmised omanikud läksid sealt konkreetselt nii minema, et käed taskus joonelt autosse ja pakaa.

Ühest otsast on see halb, kuna mulle jäi sinna asju, mille nime ega otstarvetki ma ei tea ja peatselt paistab päris mitu reisi jäätmejaama suunal lubavat. Teisest küljest olen aga jälle fb marketplace´i boss tänu sellele. Kõik üleliigne sodi sai voolikuga vee kaela, poseeris ilusti murul ja läks müüki. Esimesed kopikad on sellega ostuhinnast juba maha rebitud.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahakratt?

scroll to top