fbpx
Close

RahaFoorum | Investeeringud, mida kahetsen

Avatar

Foto: Pixabay

Aastate jooksul on minult palju küsitud investeeringute kohta, mida ma kahetsen. Samuti olen paljude investorite käest kuulnud näiteid, kuidas nad erinevaid investeeringuid kahetsevad.

Kunagi kahetsesin ka oma tehinguid päris tihti, aga viimastel aastatel olen sellele küsimusele vastamisega hätta jäänud. Miks? Sellest kuuled juba saates lähemalt.

Minu kunagised tüüpilisemad kahetsused olid sellist liiki:

  • Jätsin midagi ostmata.
  • Müüsin midagi liiga vara ehk peale müüki hakkas tõusma.

Mõni aeg peale saate salvestamist mõtlesin välja ühe näite, mida ma siiski natukene kahetsen. Oleksin võinud rohkem jälgida oma II samba fondis toimuvat. Kuigi tol ajal eriti mõistlikke valikuid saada polnud, siis tegelikult oleksin võinud palju varem teada saada, et minu valitud agressiivne LHV XL aktsiafond oli aastaid suuremas osas võlakirjades ja rahas.

Loe edasi SIIT.

Mis on RahaFoorum?

scroll to top