fbpx
Close

Pinsi Põlv | Minu oktoober.

Avatar

Foto: Pixabay

Oktoobris oli mul kaks mure. Esmalt, mure Eesti pärast, sest meie praeguse valitsuse tõttu on tulevikus meil selliseid mehi ja naisi palju rohkem. Inimese jaoks ei ole investeerimine loomulik. See on vastu loomust, selleks peab aju päris ajupesu läbima või õppima, nimetage kuidas soovite, et ta eelistaks vaba raha kulutamise asemel seda investeerida. Riik ei võta ju hättajäänute eest vastutust, seega võiks kehtida kohustus ise koguda aga nüüd ei ole enam seda ka. Arenguseire Keskus on raporteerinud, et kui keskmise palga saaja soovib pensioniks saada 70% pensionieelsest palgast, siis peab ta iga kuu säästma 18% oma palgast (k.a maksed pensionifondidesse). Mul ei ole mitte ühtegi sõpra, kes iga kuu süsteemselt midagi kõrvale paneks. Mitte ühtegi! Ma olen ainuke friik ja me oleme juba üsna vanad (33-35-aastased).

Loe edasi SIIT.

Kes on Pinsi Põlv?

scroll to top