fbpx
Close

Pinsi Põlv | Kuidas siseneda äkkilisse Bitcoini ettevaatlikult ja plaaniga

Avatar

Foto: Pixabay

Üle kõikide varaklasside on Bitcoin kõige tootlikum aga mina pole seda veel kunagi näppinud, sest ma ei tea – alles see oli kui võtsin julguse kokku, et osta USA üksikaktsiaid. Seejärel järgnes turul 2 rekordilist aastat aga minu netoväärtust pole USA aktsiapositsioonid tegelikult mõjutanud ja ainukesena on tuul purjes olnud 2. samba varal ja palgatõusul. Et jah, kõige suurema rahalise väärtuse on mulle toonud aktiivse sissetuleku tõstmine, nii nagu kõigil teistelgi, kes on aktiivses portfelli ülesehitamise faasis.

Bitcoiniga olen varem kaubelnud kaudselt – ostes ettevõtete aktsiaid, millel on suur krüptovarade osalus, näiteks GBTC, MSTR, SI jt. Need liiguvad Bitcoiniga ühte sammu ja on ka tüütult volatiilsed aga nüüd on teinud LHV krüptovara ostmise mõistliku tasu eest võimalikuks ja ma tahaksin seda varianti kasutada.

Loe edasi SIIT.

Kes on Pinsi Põlv?

scroll to top