fbpx
Close

Minu Sampo | Aprilli kokkuvõte

Avatar

Foto: Pixabay

Aprillis teenisin passiivselt esimest korda üle tuhande euro kuus. Seda peamiselt tänu Tallinna Kaubamaja ja Šiaulių bankasest laekunud dividendidele. Sellise tulemuse nimel on käidud pikk tee alates 2015. aasta kevadest ja veel pikem tee on minna, et sellised laekumised saaksid olema regulaarsed.

Tegin otsuse, et lõpetan investeerimise Estateguru portaalis. Eraisikuna alustasin väljumist juba möödunud aastal ja nüüd teen seda ka ettevõtte kontoga. Olen väsinud sellest, et mingid jõmmid panevad minu raha tuuri ja siis erinevate nõksudega väldivad raha tagasimaksmist. Üks õnnetu laen (Tolli 7 sildfinantseering) on võlas olnud 526 päeva, 526! Ma oleks võinud sinna investeeritud rahaga selle ajaga teenida väikese varanduse! Olen pettunud Estateguru hambutust tegutsemisest hilinenud ja võlas laenudega. Investoritele jagatav info on puudulik ja vahel kuude kaupa täiesti olematu. Seepärast otsustasin, et mina rohkem oma raha selles portaalis ei põleta.

Loe edasi SIIT.

Mis on Minu Sampo?

scroll to top