fbpx
Close

Maarja räägib rahast | Raha ja usaldus

Avatar

Foto: Pixabay

Mis juhtub, kui anda inimestele ligipääs oma rahale? Jagan oma kogemust, kui olen lubanud inimesi oma sissetulekute ja kontode ligi ning laenanud raha sõpradele. Milline oli tulemus ja kuidas on see mind mõjutanud?

Raha ja inimeste usaldamine- tunnen, et just see oli minu elus esimene kogemus, mis oli seotud rahaga. Tean ise ka, kui palju räägitakse, et me ei tohiks usaldada oma paroole, pinkoode jne kellegile, aga ometi ei õppinud ma neid asju enne, kui sain kogeda, mis juhtub. Samas mul on hea meel pea kõikide nende juhtumite üle, sest sain aru, et inimeste usaldusväärsusel võib olla ajatempel küljes, millest ise midagi ei tea. Mis mõttes ajatempel? Ma mõtlen seda, et aeg võib olla piiratud, kui kedagi usaldada saad. Kokkuvõtteks on mul läinud kogemustega pigem hästi, sest suuremas osas mul on õnnestunud üldjuhul oma raha tagasi saada, siiski närvikulu on see-eest olnud korralik.

Loe edasi SIIT.

Mis on Maarja räägib rahast?

scroll to top