fbpx
Close

Jaak Roosaare | Ettevõtte IB konto tehtud!

Avatar

Jess, lõpuks olen ka õnnelik IB ettevõtte konto omanik! Siinkohal tänusõnad Roosile ja Kristile, kes enda kogemust jagasid ja tänu kellele ka mul konto avamine veidi valutumalt läks. Et kõik algusest ära rääkida, siis olen IB-d kasutanud eraisikuna juba 2015. aasta augustist alates. Tegelikult plaanisin kohe alguses ettevõtte konto teha, kuid igasugused memorandumid ja lehekülje pikkune nimekiri lisadest, mis tuli esitada, hirmutas mu nii ära, et leppisin eraisiku kontoga. Ehk oli asi selles ka, et konto sai avatud Hiiumaal Kõpu tuletorni kohvikus kanget Hiiu õlut rüübates, mis minu mõtlemisvõimet veidi tuhmistas. Küll aga annab see aimu sellest kui lihtne on eraisiku konto avamine 🙂

Loe edasi SIIT.

Kes on Jaak Roosaare?

scroll to top