fbpx
Close

Investor Taavi | Juuli 2023 portfelli ülevaade

Avatar

Foto: Unsplash

Üle 2/3 suvest on juba möödas (postituse kirjutamise hetkel on august ka oma viimases kolmveerandis). Nagu vanemad inimesed tihti ütlevad – ikka väga kiiresti läheb see aeg!

Juuli on mul ja minu perel tegelikult päris tegus. Kohe kuu alguses oli mul rõõm osaleda Saaremaa investorite vestlusõhtul Pihtla Mekitoas. Üritusel tutvustasin enda portfelli, jagasin oma kogemusi, õppetunde, paremaid ja halvemaid tehinguid ning vastasin teiste investorite küsimustele.

Juuli üks meeldejäävamaid sündmusi oli minu hea sõbra Jake ja Kätriini pulmapidu. Pulmadele eelnes muidugi poissmeeste õhtu, kuid seal sõlmitud lepingu järgi ei tohi ma sellest kahjuks midagi rääkida 😀 Kuna minul ja Liisil oli juunis pulmapidu, siis oli väga mõnus kellegi teise pulmas osaleda ja kogu seda melu külalisena nautida.

Loe edasi SIIT.

Kes on Investor Taavi?

scroll to top