fbpx
Close

Kes on Investor Taavi?

Avatar

Investor Taavi on juba 2014. aasta septembris blogi alustanud väikeinvestor, kes algusaegadel kirjutas küll inglise keeles, kuid läks ühel hetkel üle eesti keelele. Varaklassidena puudutab Taavi peamiselt aktsiaid, võlakirju ja ühisrahastust.

Ankeet

Nimi: Investor Taavi (Taavi Ilves)

Hüüdlause: Teekond finantsvabaduseni!

Lühitutvustus: Minu nimi on Taavi Ilves, olen väikeinvestor, kes alustas oma portfelli kasvatamist nullist. Päevatööd teen tarkvaraarenda ja tarkvaraarhitektina. Olen töötanud nii energeetika kui ka finantssektoris. Vabal ajal tegelen lohesurfi, jalgrattasõidu ja teiste põnevate spordialadega.

Blogi kirjutan alates aastast 2014. Põhiliselt olen kirjutanud sellest, kuidas olen oma portfelli kasvatanud. Alates sellest, millistesse varaklassidesse olen investeerinud, kuidas on portfelli osakaalud muutunud, miks ma kuhugi investeerin või miks ma mõnest investeeringust olen väljunud ja investeeringute tootlusest.

Blogi eesmärgiks on jäädvustada oma teekond finantsvabaduseni, et selle abil motiveerida ka teisi huvilisi ja saada tagasisidet teistel investoritelt. Oled oodatud lugema ja kommenteerima!

LOE BLOGI

scroll to top