fbpx
Close

Eluolust | 2017. detsembrikuu kokkuvõte

Avatar

Vaadates ja lugedes teiste blogisid, siis kas ma olen ainuke kellele tundub, et kõik on jube tublid ning üldiselt kui 1. kuupäev kukub, siis kõikidel on kohe kokkuvõtted ja muud jutud valmis kirjutatud/postitatud? Kahjuks mina päris nii tubli pole, aga minu arust on põhiline see, et ma üldse seda teen, hoiab distsipliini.

Kindlasti on mõni märganud, et blogi on kuidagit moodi muutunud. Jah, nii ta on. Kuna nüüd ilmuvad minu, Eluolust (minu varjunimi), blogipostitused http://www.rahajutud.ee kodulehel, siis mõtlesin, et vist peaks pisut asja korrastama ning kaasajastama. Muidu nagu mees metsast.

Igatahes kord kui rahajutud.ee’sse minu blogipostitus ülesse läks, siis lugejate numbrid lausa mitmekordistusid. Suur aitäh teile ja loodetavasti, kasvõi vähekenenenegi, annavad minu tillukesed intressitulud teile motivatsiooni investeerimisega tegelema!

Loe edasi SIIT.

Mis on Eluolust?

scroll to top