fbpx
Close

Dividend Investor | Aktsiad on täna odavamad kui aasta alul

Avatar

Foto: Pixabay

Kuna kogu see investeerimise ja finantsturgude teema on mulle vist juba täielikult DNAsse salvestunud, siis minu argipäeva toimetuste hulka kuulub alati erinevate turuindikaatorite ning ka majandusnäitajate uurimine. Viimastel nädalatel olen täheldanud asju, mida ei ole näinud juba kuid, et mitte öelda kvartaleid. See on andnud põhjust taas veidi hoogsamalt ostupoolele asuda. Jagangi alljärgenvalt seda, mis mulle silma on jäänud.

NB! Tegu ei ole kindlasti mitte investeerimissoovitusega ega ka ennustusega. Minu investeerimishorisont on pikk (aastaid) ja riskitaluvus kõrge (meelerahufond kenasti olemas) ning erinevalt kauplejatest olen teatud puhkudel valmis olema ka kannatlik (ootama paar aastat, et asjad välja mängiksid).

Loe edasi SIIT.

Kes on Dividend Investor?

scroll to top