fbpx
Close

Turu Boss | Sigaretimiljonäriks saamine on räigelt lihtsam kui ma arvasin

Avatar

Foto: Pixabay

Kõik on vähemalt korra elus kuulnud “jäta suitsetamine maha, säästad palju raha”. Ütlen teile ausalt, et perspektiiv jätta suitsetamine maha sellepärast, et säästa umbes 5 eurot iga päev ei tundunud nii ahvatlev. Ka see 150 eurot kuus ei tundunud nii ahvatlev, et ma kohe seda tegema asuks. Tänaseni.

Ma jätsin suitsetamise maha. Seekord päriselt ja ma arvan, et tagasi ma sellele teele minna ei taha. Et minu sõnades saaks kindel olla, siis võtsin ma ka kätte ja tegin raamatupidamises eraldi alamprojekti ühele kontole, et pidada arvet selle üle kui palju ma olen säästnud. Võtsin kätte ja investeerisin kohe ära ühe nädala jagu konisid. 35 eurot läks OmaRaha poole teele ja sellest 30 eurot sai ka ära investeeritud.

Loe edasi SIIT.

Kes on Turu Boss?

scroll to top