fbpx
Close

Turu Boss | Miks ma lõpuks Mintosesse konto tegin?

Avatar

Foto: Pixabay

Kõik moodsad inimesed on ammu Mintoses. Mina ei olnud. Ma mingi hetk tegin sinna konto, vaatasin, et jube keeruline ja panin kinni brauseriakna. Tegelikult ei olnudki midagi väga keerulist. Enamus asjad tabelis võis julgelt tähelepanuta jätta, aga see võib-olla eristabki mind siis ja täna. Täna ma tean, et mõned asjad lihtsalt ei ole olulised.

Tegelikult avanes mul võimalus panna veidi suurem summa kuhugi. Nii mõnikümmend tuhat eurot. Aga kuna OmaRahas ei läheks see raha enne aasta lõppu välja minu filtriga, riskid on ülikõrged, seda raha võib vähemalt osaliselt vaja olla varem kui 5 aasta pärast, siis Mintos koos oma järelturuga tundus päris hea variant.

Loe edasi SIIT.

Kes on Turu Boss?

scroll to top